Tjänster

Innehållsförteckning

Våra Begravningstjänster i Täby

Vi erbjuder en lång rad av tjänster för begravningar i Täby.

Kostnadsfri rådgivning för begravningar i Täby.

Boka personlig och kostnadsfri rådgivning med någon av våra erfarna rådgivare.
Boka gratis rådgivning här

Våra tjänster för begravningar i Täby

Vi är en begravningsbyrå i Täby. Som sådan tar vi ansvaret för all planering och hela genomförandet av en begravning. Vi står också för tjänster relaterade till dödsbon och bouppteckningar.

Beslut tillsammans med anhöriga

Som begravningsbyrå kan vi planera och utföra en begravning helt själva. Vi har all erfarenhet som krävs. Men vi fattar förstås alla beslut om hur begravningen ska genomföras tillsammans med den anhörige, eller anhöriga, till den bortgångne. Vi sätter stort värde på en nära och förtroendefull kontakt med de anhöriga under hela arbetet med att förbereda begravningen.

Bouppteckning och arvskifte

Det finns flera administrativa och juridiska frågor som måste lösas i samband med ett dödsfall. Ett konkret fall är att den dödes tillgångar måste gås igenom och förtecknas i en så kallad bouppteckning innan egendomarna kan skiftas till de anhöriga. Vi har tjänster för bouppteckningar och arvsskiften.

Arvstvister

Även om en bortgången person upprättat ett arv så kan det dessvärre uppstå tvister om arvet mellan anhöriga. Vi försöker i sådana situationer bistå med råd samt medla mellan de anhöriga. Det kan vara väldigt kostsamt, och slitsamt, att föra arvstvister till domstol.

Täbys kyrkor och lokaler för begravningar

För begravningar i Täby med omnejd finns det flera passande kyrkor. De är till exempel Täby kyrka, Gribbylunds kapell, Näsbyparks kyrka, S:t Olofs kyrka, Tibble kyrka och Ceremonibyggnaden Stillheten, som inte  har några religiösa symboler.

Begravningsplatser i Täby

Det finns flera olika begravningsplatser i Täby och på dessa begravningsplatser finns det också olika delar som för olika önskemål från anhöriga. Det finns också ett muslimskt gravkvarter.

Author photo
Linnéa
Skribent
Linnéa är en erfaren journalist och skribent som i många år har arbetat som frilansare. Numera är hon ansvarig för innehållet på denna webbplats samt för alla dess artiklar och guider.